Thursday, March 25, 2021

Market Campaign

 

Vezi mai multe Info AICI



Din profunda dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii este permanent fidel crezului sau - Educatia prin 

jocuri si jucarii .

  Vezi mai multe info AICI


Vacanța de ultim moment este cel mai bun mod de a vizita,

 Locul Preferat.  

Vezi mai multe info AICI


Set 12 rujuri de buze rezistente 99,90 ron .
  

 




Jucăriile oferă zâmbete de bucurie pe chipul copiilor.

Găsești mereu noi modalități de distracție pentru copiii tăi.
Livrare Sigură și Rapidă. Inspirație pentru cadouri. 
Toate comenzile plasate in perioada 22-24 Mai, vor beneficia de transport gratuit !
Retur în 30 de zile.    Idei de cadouri.

 


 

Showroom Lensa 

Cele mai noi colecții în materie de ochelari, dar și la servicii de top.
Se pot verifica vederea în mod gratuit, consultațiile fiind efectuate de optometriști specializați.

Programările se fac online Vezi Info AICI



 

Livrare internationala in 1 - 2 zile
           


   Jucării Interactive pentru copii, prețuri și reduceri


         Vezi care sunt cele mai vindute produse !


Starul YUKIO MISHIMA, care de la publicarea în revista literară japoneză Gunzo, 

în 1960, până la traducerea sa în engleză, în 2019, a fost greu accesibil publicului cititor și aproape uitat, poate fi considerat, în primul rând, un microroman psihologic, care își are 

 


SPORTIVI PROFESIONALI - AU INCREDERE IN CALITATEA NOASTRA

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 270 RON






Nu orice marcă are o atitudine socială confortabilă de adoptat în timpul unei campanii digitale. De fapt, acest disconfort poate face ca multe mărci să se ferească de social media. Cu toate acestea, Tena, un brand de incontinență pentru adulți, a decis să-și îmbrățișeze produsul creând un loc sigur unde oamenii care împărtășesc aceleași provocări se pot întâlni.

Incontinența nu este fermecătoare și este ceva despre care majoritatea oamenilor nu vorbesc. Din acest motiv, Tena a decis să prezinte această afecțiune, astfel încât cei cu ea să poată vedea că nu sunt singuri. Canalul YouTube al companiei oferă videoclipuri utile cu sfaturi și, dacă vă aventurați pe site-ul din Marea Britanie din greșeală, pot fi găsite și reclame pline de umor .

Tena a făcut un pas mai departe cu sfaturile utile de partajare cu lansarea aplicației sale: aplicația My Pelvic Floor Fitness (pff) . Brandul a folosit rețelele sociale cu videoclipuri și un concurs pentru a transmite mesajul despre aplicație. Publicului Tena i se oferă un loc în care incontinența este normală, oferindu-i o comunitate care se simte confortabilă să-și împărtășească experiențele. Adăugarea unui concurs a încurajat angajamentul, cerând participanților să împărtășească un selfie folosind aplicația și făcând exercițiile.

Lecții învățate:

Rețelele sociale pot funcționa pentru orice marcă, deoarece publicul dvs. împărtășește aceleași probleme și provocări. Este marele egalizator care aduce oamenii împreună pentru a-și împărtăși experiențele. Chiar dacă aceste experiențe sunt jenante sau dificile, social media oferă un loc în care oamenii nu se simt singuri. O aplicație care abordează problemele produsului dvs. nu poate crește gradul de cunoaștere a mărcii. Concursurile care depășesc o intrare prin e-mail încurajează implicarea.
3. Strategie multi-canal - Single Grain și Eric Siu

Nu este niciodată suficient să aveți un singur forum pentru a vă partaja conținutul. Este nevoie de mai multe canale și platforme pentru a crește gradul de cunoaștere a mărcii. Single Grain folosește cunoștințele inerente ale CEO-ului Eric Siu pentru a genera conținut care funcționează pe mai multe platforme. Aceasta include un podcast de marketing pe care îl găzduiește împreună cu un alt vrăjitor de marketing digital, Neil Patel. „Creșterea peste tot” este o serie de interviuri cu diverși antreprenori și lideri de gândire. Single Grain are, de asemenea, o poziție puternică pe YouTube, unde a introdus o nouă serie „Leveling Up”, împărtășind idei tactice cu specialiștii în marketing și proprietarii de afaceri.

Single Grain publică conținut proaspăt pe un blog de patru ori pe săptămână, oferind informații detaliate în articole de 2.000 de cuvinte. Și, bineînțeles, marca este activă și pe social media, folosind relații prin colaborări strategice și prezentând seminare web live sau găzduind evenimente pentru difuzori.

Lecții învățate:

Clienții folosesc platforme diferite, deci trebuie să faceți același lucru dacă doriți să ajungeți la ele. De asemenea, oamenii răspund diferit la fiecare platformă și, răspândindu-vă pe mai multe canale, puteți ajunge la ele într-un mod pe care îl preferă. Redistribuirea subiectelor pe toate canalele oferă cea mai mare valoare din conținutul pe care îl creați, economisind în același timp timp și bani.

ASOS a creat o campanie #AsSeenOnMe pe Instagram, care a încurajat clienții să posteze imagini cu ei înșiși îmbrăcați în costumele ASOS. A funcționat nu numai pentru a prezenta produsele, ci a fost, de asemenea, o modalitate excelentă de a încuraja conținutul generat de utilizatori.

Conținutul generat de utilizatori (UGC) este genial, deoarece se auto-perpetuează, este gratuit și, de asemenea, prezintă un brand prin aprecierea propriilor clienți. Utilizarea hashtagului a permis ASOS să partajeze acele postări pe fluxul ASOS Instagram. Compania a făcut doi pași mai departe prin a) adăugând descrieri și numere de produse la postări și b) oferind o secțiune specială #AsSeenOnMe de pe site-ul său web, astfel încât oamenii să poată face clic pe el și să găsească produsul pe care îl cumpără.

ASOS folosește, de asemenea, marketingul influencer pentru a-și promova ultimele produse și stiluri. Aceasta este o strategie excelentă care permite companiei să creeze „insideri de modă” care să poată promova marca. Insiderii au creat o comunitate în care se implică între ei, precum și se etichetează reciproc în postările lor.

Lecții învățate:

Conținutul generat de utilizatori este un mod excelent de a avea acces la postări excepționale care, la rândul lor, vor genera vânzări. Utilizați întotdeauna un hashtag de marcă pentru a urmări aceste tipuri de campanii. Combinați eforturile dvs. UGC cu o strategie de marketing pentru influențatori pentru a stabili relații puternice și a construi o comunitate care să vă promoveze produsul în mod organic. Relațiile puternice de influență vă alimentează marca cu parteneriate autentice care promovează și împărtășesc.
5. Profitați de interesele clienților dvs. - Cultură sănătoasă

Folosirea intereselor comune ale clienților dvs. pentru a genera conținut pentru campaniile dvs. digitale vă permite să vă distingeți în industrii competitive. Aceasta este abordarea utilizată de Wholesome Culture, un brand de modă specializat în îmbrăcăminte fără cruzime. Folosește un conținut alimentar pe bază de plante și un mesaj ecologic în conținut, deoarece este o parte a culturii sănătoase împărtășită clienților săi.

Wholesome Culture abordează conținutul cu câteva strategii care funcționează bine, inclusiv referințe la cultura pop și meme virale. Meme-urile ajută brandul să câștige impuls, astfel încât să poată introduce conținut despre produsele sale. Toate mesajele, inclusiv memele, sunt întotdeauna prietenoase cu animalele pentru a ajuta la stimularea preocupărilor și intereselor clienților.

Unul dintre aceste interese sunt dietele vegane. Wholesome Culture răspunde acestui interes postând rețete vegane cu instrucțiuni video pe Instagram. Acest lucru este departe de conținutul de modă, dar se leagă de filosofia mărcii și de filosofia clienților săi. Rețetele utile sprijină dieta pe bază de plante și facilitează viața clienților, încurajându-i în același timp să urmeze marca. Sporește angajamentul vorbind aceeași limbă ca și publicul.

Hashtagurile Instagram conduc, de asemenea, la descoperiri, cum ar fi #veganlife, care atrage publicul potrivit către canalele Wholesome Culture. Desigur, marca are și un blog bogat în sfaturi vegane și multe altele.

Luarea marketingului digital dincolo de limitele unui dispozitiv portabil poate încuraja implicarea mărcii într-un mod complet diferit. Uniqlo , o companie japoneză de îmbrăcăminte casual, a lansat o interesantă campanie digitală pentru a determina oamenii să vadă compania într-o altă lumină.

Brandul a dezvoltat o campanie de imagine globală unică, care a funcționat în mână cu 100 de locații fizice. Clienților li s-a spus să facă fotografii unei serii de panouri cu imagini în mișcare pentru a captura codurile produselor. Codul format din cinci cifre a fost apoi încărcat pe site-ul web al campaniei, unde clienții au putut valorifica un eșantion de îmbrăcăminte.

Panourile publicitare au adăugat un element de marketing experiențial, care a fost aproape bazat pe evenimente. Oamenii au fost, de asemenea, încurajați să își împărtășească fotografiile pe rețelele de socializare pentru a-și înrola adepții pentru a participa la promoție. Peste 4 milioane de oameni au fost contactați prin campanie, creând 35.000 de clienți noi pentru Uniqlo.

Lecții învățate:

Marketingul digital poate fi folosit pentru a atrage oamenii acolo, oriunde ar fi acolo. Alegeți unde doriți să le trimiteți, fie că este vorba de un eveniment, un magazin pop-up sau, în acest caz, o serie de panouri publicitare care, în cele din urmă, le îndreaptă către site-ul dvs. web. Cheia este să folosești o nouă abordare și să recompensezi cu marketingul experiențial pentru a atrage clienții într-un mod neașteptat.
Lecții învățate:

Folosirea intereselor publicului în eforturile dvs. de marketing digital vă permite să construiți o comunitate. Articolele culturii pop creează interes, permițându-vă să prezentați mai mult conținut legat de marcă odată ce câștigați adepți. Crearea de conținut care se leagă nu numai de filozofia publicului, ci și de valorile dvs. de bază, va funcționa bine pe canalele sociale.

Marketingul digital este în continuă evoluție. Acest lucru face mai dificil pentru marketeri să stabilească cum să se distingă cel mai bine atunci când își planifică campaniile de marketing digital.
Ce canale vor funcționa cel mai bine? Ar trebui să fiu amuzant sau serios? Este într-adevăr totul despre videoclip? Întrebările sunt nesfârșite, dar răspunsurile pot fi uneori simple - dacă știi unde să cauți. Iată șase dintre cele mai reușite campanii de marketing digital și lecțiile pe care le puteți învăța de la ele. Info Sursa

TEHNICI DE PROMOVARE A VANZARILOR   Promotiile tip parteneriat presupun impartirea costurilor promotionale cu altcineva. Aceste parteneriate se incheie doar cu conditia unor castiguri de ambele parti. Apar doi factori fundamentali ce caracterizeaza promotiile tip parteneriat:Identificarea unor piete adiacente implica luarea in considerare a unor caracteristici generale ale comportamentului de cumparare a propriilor clienti in relatie cu alte firme care incearca sa vanda produse respectivului segment de consumatori.

Principalul element in planificarea unei promotii tip parteneriat este realizarea unui profil cat mai realistic al clientelei existente din punct de vedere al :

  • Datele demografice: varsta, sex, clasa sociala, distributia geografica;

  • Relatia cu firma: cat de des cumpara, la ce nivel al pretului, gradul de loialitate;

  • Nevoile, interesele si aspiratiile

Nu este niciodată suficient să aveți un singur forum pentru a vă partaja conținutul. Este nevoie de mai multe canale și platforme pentru a crește gradul de cunoaștere a mărcii. Single Grain folosește cunoștințele inerente ale CEO-ului Eric Siu pentru a genera conținut care funcționează pe mai multe platforme. Aceasta include un podcast de marketing, pe care îl găzduiește împreună cu un alt vrăjitor de marketing digital, Neil Patel. „Creșterea peste tot” este o serie de interviuri cu diverși antreprenori și lideri de gândire. Single Grain are, de asemenea, o poziție puternică pe YouTube, unde a introdus o nouă serie „Leveling Up”, împărtășind idei tactice cu specialiștii în marketing și cu proprietarii de afaceri. Info Sursa


Exemple excelente de campanii, consultați  blog HubSpot:

14 moduri neobișnuite, extreme și de-a dreptul neobișnuite pe care mărcile și-au promovat produsele

11 dintre cele mai bune campanii olimpice de marketing, reclame, reclame și promoții din acest an

Converse, Old Spice și multe altele: 6 mărci celebre care au făcut reveniri inspiratoare

7 Exemple de simțire bună ale campaniilor „Joy Marketing”

Throwback Joi: 7 campanii de marketing vechi ne lipsesc

Este randul tau

Campaniile de marketing nu sunt ușoare, dar sunt valoroase și integrate pentru dezvoltarea unei mărci și a unei afaceri de succes. Campaniile diferențiază anumite rezultate de eforturile promoționale generale și vă ating publicul în moduri creative și captivante. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, luați în considerare ceea ce ar fi valoros pentru publicul dvs. ... și mergeți de acolo. Publicul dvs. este, la urma urmei, sângele campaniei și al companiei dvs.

Campaniile de marketing nu sunt ușoare, dar sunt valoroase și integrate pentru dezvoltarea unei mărci și a unei afaceri de succes. Campaniile diferențiază anumite rezultate de eforturile promoționale generale și vă ating publicul în moduri creative și captivante. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, luați în considerare ceea ce ar fi valoros pentru publicul dvs. ... și mergeți de acolo. Publicul dvs. este, la urma urmei, sângele campaniei și al companiei dvs.Info Sursa

Ce este o campanie de marketing?

Campaniile de marketing sunt organizate, eforturile strategizate pentru a promova un anumit obiectiv al companiei, ar fi creșterea gradului de conștientizare a unui produs nou sau capturarea feedback-ul clienților. Acestea urmăresc de obicei să ajungă la consumatori într-o varietate de moduri și implică o combinație de mass-media, inclusiv, dar fără a se limita la e-mail, publicitate tipărită, publicitate televizată sau radio și social media.

Campaniile de marketing nu includ toate eforturile de marketing pentru o marcă. De fapt, cuvântul "campanie" este definit ca "o serie conectată de operațiuni concepute pentru a aduce un anumit rezultat."

De aceea politicienii fac campanie pentru o anumită campanie electorală și militari pentru o anumită bătălie.

Marile campanii de marketing urmați o temă consecventă și de a promova o idee unică sau concentrat sau obiectiv (așa vom discuta.)

De exemplu, fiecare reclamă Nike pe care o vedeți sau o auziți în drum spre locul de muncă nu face probabil parte dintr-o campanie. Dar, dacă vedeți un panou Nike, defilați trecut un Nike sponsorizat Instagram post, și de a primi un e-mail Nike toate promovarea același produs ... cu siguranță ai asistat la o campanie de marketing.

Ați auzit, de asemenea, probabil, cuvântul "campanie" folosit atât pentru marketing și publicitate. Care-i diferența?

Publicitatea este o componentă a marketingului. Marketing este modul în care o companie intenționează să crească gradul de conștientizare a brand-ul lor și convinge clienții să facă o achiziție, în timp ce publicitatea este procesul de creare a mesajelor convingătoare în jurul acestor obiective largi.

În ceea ce privește campaniile, o campanie publicitară poate fi o fațetă a unei strategii de campanie de marketing mai mari. De exemplu, dacă Nike ar face campanie în legătură cu lansarea unui produs nou, publicitatea lor ar fi o parte din eforturile lor mai largi de marketing, care ar putea cuprinde, de asemenea, e-mail, social media, și plătite de căutare.

Deci, campaniile sunt concentrate, eforturile acute de marketing pentru a atinge un obiectiv singular. În ciuda definiției lor simple, campaniile de marketing pot dura o mulțime de muncă. Continuați să citiți pentru a afla să creați și să promovați unul de succes.

Obiectivele Promovării

Promovarea unui produs sau serviciu nou
Creșterea gradului de conștientizare a mărcii
Colectarea feedbackului sau a conținutului clienților
Generarea de venituri
Stimularea implicării utilizatorilor
Promovarea unui eveniment viitor
Ghidul final al campaniilor de marketing
de Allie Decker

Ce este marketingul în timp real? (În 300 de cuvinte sau mai puțin) de Rebecca Riserbato

Deși s-ar putea părea că oamenii folosesc mai des media întârziată (cum ar fi serviciile de streaming sau podcast-urile) mai des, media în timp real nu s-a oprit. Marketingul în timp real este încă o modalitate excelentă de a ajunge în fața

Cum să creați coduri UTM pentru a vă urmări adresele URL [UTM Builder]

de Ginny Mineo

Un aspect crucial al calității de mare agent de marketing este să îți poți măsura succesul. Indiferent de valorile pe care le utilizați, doriți să-i demonstrați șefului (și companiei) că meritați sarea.




În loc să pună milioane de dolari într-o mică reclamă la Super Bowl, Skittles a făcut un musical cu drepturi depline intitulat "Broadway curcubeul" -- care râdea de publicitate.

Skittles musica a fost formatat ca un anunț mare și evident, care a spus povestea de modul în care manipulatoare industria de marketing a fost. De-a lungul muzical, toate personajele au vorbit în mod regulat și a cântat despre modul în care reclamele ruinat viața lor și modul în care acestea au fost de viață într-un gigant Skittles comerciale.

Chiar dacă Skittles a cerut 200 de dolari pentru fiecare bilet,musicalul s-a vândut și a devenit viral în câteva zile de la premieră. Când spectacolul a fost anunțat, USA Today numit-o, "sfârșitul cel mai inventiv rula în istoria de publicitate ambuscadă", deoarece capitalizat pe reclame Super Bowl de scufundare a telespectatorilor de plată într-un anunț evident Skittles.

Pentru a face emisiunea mai exclusivistă pentru clienții plătitori, Skittles nu a difuzat-o niciodată la televizor sau online. GoPuff, o companie care vă permite să comandați articole din magazin prin intermediul aplicației sale, are o serie de reclame și anunțuri ciudate. Dar una dintre cele mai ciudate moduri în care promovează produsele de pe aplicația sa este de a apela lista de cumpărături ciudat de elemente pe care oamenii comanda târziu în noapte pe Twitter sale.


Această cascadorie de marketing de la Nivea a făcut pentru unele titluri interesante atunci când a debutat la Cannes în 2016: Seagull dronă caca de protecție solară ... uh, multumesc (CNET), Nivea's Drone Bird Poops de protecție solară pe copiii tăi (Dronelife), Cât de rău a fost acest Nivea Bird Poop de protecție solară proiect, Într-adevăr? (AgencySpy). Lista continuă.

Cei de la agenția germană Jung von Matt/Elbe au proiectat această dronă pescăruș pentru a stropi Nivea Kids De protecție solară asupra copiilor neîncrezători de pe plajă. În clipul video al studiului de caz de mai jos, acestea explică modul în care drona poate fi folosită pentru a se asigura că toți copiii sunt protejați de soare, chiar și atunci când refuză să aplice protecție solară. Poate părea o parodie la început, dar nu face nici o greșeală: Această dronă este 100% real.

Spune ce vrei despre nivelul gustului conceptului de pescăruș -- cu siguranță a generat multă atenție pentru Nivea și a lăsat o impresie incontestabil memorabilă. Președintele juriului Cannes Lion, Sir John Hegarty, a declarat unui grup de jurnaliști: "Este cel mai stupid lucru pe care cred că l-am văzut în toată viața mea. De fapt, am crezut că echipa Monty Python s-a reunit și a intrat în [Cannes], pentru a vedea dacă vom vota pentru el."

Alertă spoiler: Ei nu au votat pentru ea. Nivea e bine intenționat că pescărușul a plecat de la Cannes fără niciun premiu.

Când compania elvețiană de ciocolată Milka a lansat în Franța, au apelat la agenția buzzman cu sediul la Paris pentru a concepe un mod unic de a introduce produsul lor pentru poporul francez. Chocolatiers a ajuns să scoată un pătrat mic de la 13 milioane de batoane lor clasice de ciocolată cu lapte, și oferind consumatorilor o alegere: Vrei "ultimul pătrat" trimis înapoi la tine, sau vrei să-l trimită la o persoana iubita?

Consumatorii care au primit un bar Milka cu un pătrat lipsă au primit un cod pe care l-ar putea introduce online, unde puteau fie să trimită o mică bucată de ciocolată -- împreună cu un mesaj personalizat -- unui prieten sau unui membru al familiei, fie să introducă propria adresă pentru ca piesa lipsă să li se returneze.
Sursa Info AICI


Provocarea scorțișoară este o provocare virale alimentare peinternet . Premisa provocării este că cineva se filmează mâncând o lingură de scorțișoară măcinată în mai puțin de 60 de secunde fără să bea nimic, videoclipul fiind încărcat pe internet ca dovadă.  Provocarea este dificilă și prezintă riscuri substanțiale pentru sănătate, deoarece scorțișoara acoperă și usucă gura și gâtul, ducând la tuse, gagging, vărsături și inhalarea scorțișoarei, care, la rândul său, poate duce la iritarea gâtului, dificultăți de respirație și riscul de pneumonie sau un plămân prăbușit 

Fabrica de Mezeluri Matis   Magazin cu mâncare sănătoasă din 1 Decembrie, Ilfov   021 369 1030  www.mezeluri-matis.ro  Magazin cu mâncare sănătoasă

Cris-Tim care administrează fabrica de mezeluri de la Filipeștii de Pădure, o afacere din Prahova
Grupul Caroli Foods din Pitești 

Topul producătorilor de mezeluri din România, în 2018

Recunoștința Prodcom Impex469.031.63710.522.271943
Grupul Caroli Foods450.249.67232.438.655946
Diana400.162.59917.910.259648
Convenience Prod246.369.8379.064.775533
Scandia Food244.469.9083.534.226589
Fox Com218.350.06114.778.428439
Aldis207.604.0751.365.065954
Ferma Zootehnică173.837.6906.265.464435
Sergiana Prodimpex171.482.9324.398.090701

Sursa date: Oficiul Național al Registrului Comerțului

Fox Com, deținută de familia Vulpe și Marinică Iulian, are o cifră de afaceri de 218 milioane de lei și un profit de 14,7 milioane de lei. Compania din București, prezentă pe piață din 1992, are 439 de angajați și ocupă locul șapte în topul producătorilor de mezeluri.

Ferma Zootehnică din Baia Mare, Maramureș, a raportat afaceri de 173 de milioane de lei și un profit de 6,2 milioane de lei. Compania, deținută de familia Lazăr, are 435 de angajați și este prezentă pe piața din România din 1993.

Locul zece este ocupat de Sergiana Prodimpex din Poiana Mărului, Brașov, cu afaceri de peste 171 de milioane de lei și un profit de aproape 4,4 milioane de lei, în 2018, an în care a deschis șase magazine și un restaurant în Râșnov.
Sursa info


how to create a microsite free

Trebuie să cunoști clientul

cunoștințe amănunţite despre mediul în care se desfăşoară afacerea ta

trebuie să îţi cunoşti şi concurenţa

spune totul clar în legătură cu ceea ce vinzi

 o ofertă clară şi uşor de înţeles
să transmiți scopul 
Calitatea în afaceri
să oferi un motiv să cumpere de la tine 
bonusuri
încearcă să nu pierzi acel client și oferă-i o reducere sau un cadou pentru a-i crea o imagine bună despre serviciile tale.
oferta trebuie sa fie convingatoare.
trebuie să furnizezi un motiv foarte logic pentru oferta ta


























No comments:

Post a Comment

Thanks !

Mesaj Anonim

 <<   Am primit un mesaj de la un doctor care doreste sa ramana anonim.    Spune asa, citez :   ,, Să ocolim pe cât posibil spitalele ...